Freddy Beernaert


Emanon

Freddy Beernaert woont in Gistel. 50 jaar geleden startte hij met werken in keramiek. Momenteel werkt hij met inox-metaalstructuren. Freddy is al jaren de grote bezieler en voorzitter van kunstkring Art'ist* (vroeger de Kanneblomme).

Jaarlijks stellen de leden van Kunstkring Art'ist hun werken tentoon in het ontmoetingscentrum Oud Stadhuis tijdens het weekend van de Dolle Dagen.

Eén van de belangrijkste werken van Freddy staat op de markt. De Hoveling, een inox-metaalsculptuurbeeld, iets te groot om in een etalage te plaatsen, maar zeker het bekijken waard.

*Vereniging van kunstenaars uit diverse disciplines: schilderkunst, grafiek, keramiek, beeldhouwwerk, fotografie e.a. Organiseren workshops en tentoonstellingen.

Wie meer wil zien van Kunstkring Art'ist kan aan het Aulendiebachpark langs de Heyvaertlaan een kunstwerk bezichtigen waaraan acht leden van Kunstkring Art'ist hebben meegewerkt. Dit beeld is tot stand gekomen naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de vereniging. Het werk, bestaat uit metaal, keramiek, steen en cement.

Hier kan de werken van Freddy zien

Juwelier Casselman
Stationsstraat 12

Klik op het vlaggetje voor meer details